Travel
Geen reacties

Hoe kan je het best Ibiza verkennen?

Ibiza verkennen

Zo klein en toch zo druk, ja dan hebben we het over Ibiza. Jaarlijks komen hier zo’n 2,8 miljoen toeristen en dat is natuurlijk niet voor niets. Het Spaanse eiland Ibiza heeft vele magische gelegenheden te bieden aan de toeristen waaronder het uitgaansleven, de prachtige stranden en de hippiemarkten. Maar hoe ontdek je Ibiza het best tijdens jouw vakantie? Dat leggen we je graag uit in deze blog.

Ongeacht het aantal dagen dat je verblijft op dit prachtige eiland, is het altijd een aanrader om gebruik te maken van een auto. Een auto huren in Ibiza is zeer gemakkelijk en biedt je de kansen om veel meer van het eiland te zien. De verhuurlocaties zitten op verschillende plaatsen waaronder Cala Tarida, San Jose, Playa Den Bossa en verder. Uiteraard moet je wel rekening houden met een aantal eisen zoals het aantal jaren dat je het rijbewijs in bezit hebt.

Feestend op het water

Natuurlijk mag dit niet ontbreken tijdens jouw vakantie in Ibiza. Een boottocht of beter gezegd een party boot die tot in de late uurtjes dj’s aan boort hebben om jullie een topavond te bezorgen. Ga je liever zonnen op een boot zonder te moeten feesten, ook dat is mogelijk. Zeker als je weet dat je op Ibiza gemiddeld 10 uur zon per dag hebt, je hoeft dus absoluut niet te haasten om een bruin kleurtje te krijgen. Wel goed blijven smeren!

Actief door de natuur

Ben jij iemand die graag sportief bezig wil zijn, ook tijdens de vakantie. Dan is het voor jou een leuk idee om te gaan mountainbike of fietsen. In Ibiza kan je fietsen huren en de mooiste routes bekijken vanaf de fiets. Je gaat er zelf op uit, vergeet niet dat er wel flinke hoogteverschillen zijn tot wel 300 meter. Dat kan je dus niet vergelijken met het fietsen in Nederland.

Je kan er ook voor kiezen om met een tourfiets groep te gaan fietsen langs verschillende routers. Die brengen je langs de kust of bij kleine dorpjes. Erg leuk om tussendoor even een pauze te houden op een terrasje.

Wat je ook doet of kiest, het is sowieso een feestje om op vakantie te zijn in Ibiza. Laat je vooral verrassen en geniet van de ontspannen sfeer daar!

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu