Vakantie
Geen reacties

3 handige tips voor parkeren op Eindhoven Airport

3 handige tips voor parkeren op Eindhoven Airport

Ga je binnenkort met het vliegtuig op vakantie? En vlieg je vanaf Eindhoven Airport? Dan is het vaak het fijnst om met eigen vervoer naar de luchthaven te rijden. Als je zelf wilt rijden hoef je geen rekening te houden met het openbaar vervoer, een taxi of iemand regelen voor het rijden. Parkeren bij de luchthaven is simpelweg het makkelijkst om naar en van de luchthaven te komen.

Het enige nadeel van parkeren bij Eindhoven Airport is dat de parkeertarieven enorm hoog kunnen oplopen. Daarom is het verstandig om van te voren een parking te kiezen. Wij geven in dit artikel 3 handige tips om goedkoop te parkeren op de luchthaven.

Tip 1. Reserveer vooraf een parking

Je kan natuurlijk kiezen voor de luchthavens van Eindhoven Airport zelf, maar je vind in de omgeving nog veel meer parkeeraanbieders. Er zijn vele parkings die je met elkaar kunt vergelijken, waardoor je gemakkelijk veel kunt besparen op parkeerkosten. Ook weet je zeker dat er een plekje vrij is op het moment dat je aankomt bij de luchthaven. Het makkelijke van online reserveren is dat je ook direct online kan betalen. Zo heb je alles van te voren geregeld en vertrek je zonder stress naar de luchthaven.

Tip 2. Shuttle of valet parking?

Wanneer je ervoor kiest om je auto te parkeren bij een parking in de buurt van de luchthaven dan kan je kiezen tussen shuttle of valet parking. De goedkoopste parkings liggen allemaal op (korte) afstand van de luchthaven, waardoor vervoer naar en van de luchthaven nodig is. Bij valet parking kan je naar de ingang van de luchthaven rijden. Daar staat een chauffeur van de parking die je auto naar de parkeerplaats brengt en bij aankomst wordt je voor de deur weer opgehaald met je eigen auto. Bij shuttle service wordt je met een shuttlebus van en naar de parkeerplaats gebracht. 

Tip 3. Vergelijk parkeeraanbieders

Tegenwoordig kan je gemakkelijk alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Het vergelijken kan je veel geld besparen. Parkeerplaatsen die wat verder van de luchthaven liggen zijn vaak een stuk goedkoper.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu