Travel
Geen reacties

Boek een bed en breakfast in Portugal bij Nederlandse eigenaren

Wanneer je ervoor kiest om een bed en breakfast in Portugal bij Nederlandse eigenaren te boeken, is het gebruikelijk dat je overnacht in een kamer dat hoort bij een woonhuis, waarbij het ontbijt is inbegrepen. De Nederlandse naam voor bed en breakfast is eigenlijk logies en ontbijt, echter wordt de Engelse term veel meer gebruikt. Een Bed & Breakfast in Portugal bij Nederlandse eigenaren is doorgaans een vrij kleinschalige accommodatie waarbij een taalbarrière niet in de weg zit en je de beste tips voor de omgeving van eigen landgenoten kunt ontvangen. Indien je graag veilig en vertrouwd vakantie wilt vieren, dan is een vakantie boeken bij Nederlanders die een bed en breakfast in Portugal runnen ten zeerste aan te raden. Zo kun je op een comfortabele manier, de mooiste plekken van het land ontdekken.

Waar vier je het best vakantie in Portugal

Een Bed en breakfast met Nederlandse eigenaren kun je door heel Portugal vinden. Wanneer je graag je vakantie viert aan het strand en wilt genieten van de zon, dan is de zuidkust van het land erg aan te raden. Deze streek heet de Algarve en is een rotsachtig gebied waar ook outdoor avonturiers goed terecht kunnen om bijvoorbeeld te klimmen. Daarnaast kunnen ook watersportliefhebbers hier terecht om te surfen of te kite surfen bijvoorbeeld. In dit deel van het land vind je bekende steden als Faro en Albufeira, waar je lekker en authentiek Portugees kunt eten. Ook de minder bekende kustlijn van Lissabon is erg aan te raden. Je vindt hier ook een groot aantal bed en breakfasts van Nederlandse eigenaren. Dit gebied staat bekend om de interessante hedendaagse kunst, om de gastvrije inwoners, de brede cultuur en de rijke geschiedenis.

Stedentrips in Portugal

Indien je graag in de stad verblijft, kun je in de Portugese steden ook bed en breakfasts vinden van Nederlandse eigenaren. Zowel Lissabon als Porto zijn echte aanraders. De steden zijn vrij verschillend, in Lissabon kun je bijvoorbeeld de wijken Miandoura en Santa Lucia aandien, waar je gemakkelijk naartoe kunt met de bekende historische tram. Porto staat vooral bekend om de lekker Portwijnen en de smalle straatjes met pastelkleurige huizen.

Voor meer informatie kijk je op Qportugal.nl

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu