Food, Travel
Geen reacties

De beste tips voor een vakantie Thailand

Vakantie Thailand

De beste tips voor een vakantie Thailand

Thailand is zo een van die bestemmingen die op de verlanglijst van iedere reiziger staat. Met de vele levendige steden, de rijstvelden en de prachtige stranden wordt het wel eens vergeleken met het paradijs. Reis je voor de eerste keer naar Thailand, neem dan deze Thailand tips in acht.

Eetgewoontes

Tijdens je Thailand vakantie zal je wellicht meerdere keren eten, en dus is het belangrijk om te weten welke gewoontes ze in Thailand hebben aan tafel. Zo vermijd je het best eten met een vork. Dit wordt namelijk als erg onbeschoft beschouwd. Een betere optie is je lepel te gebruiken om eten in je mond te steken.

De mensen zijn er erg vriendelijk

Thailand wordt wel eens het land van de glimlach genoemd en deze naam heeft het niet gestolen. Op het eerste moment lijkt het dat mensen vriendelijk zijn omdat ze iets van je willen, maar dat is niet zo. Dus wees niet verrast als vreemden je om advies vragen of een conversatie willen starten.

Doe je schoenen uit

Een van de belangrijkste tips vakantie Thailand is om je schoenen uit te doen wanneer je dat wordt gevraagd. Het is gewoon een vorm van etiquette wanneer je de woning van een lokale inwoner betreedt of een tempel bezoekt.

Let op met pikant eten

De Thaise keuken is erg gerenommeerd en een van de redenen waarom reizigers Thailand bezoeken. Misschien heb je wel al een Thais gegeten en denk je wel pikant te kunnen verdragen. Toch denk je beter twee keer na, want tijdens je Thailand vakantie heeft pikant een andere standaard.

Geniet van een massage

Massages behoren tot de leukste tips vakantie Thailand. Thailand is immers het land van de massages. Voor slechts 6 dollar kun je al een massage van een uur krijgen. Op die manier kun je zelfs dagelijks genieten van wat verwennerij.

Pas op voor de aapjes

Onze laatste van de Thailand tips gaat over de aapjes bij de vele tempels en hotspots. Deze zijn erg gewend aan toeristen en schrikken niet terug om er met je zonnebril of fototoestel aan de haal te gaan.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu