Travel, Vakantie
Geen reacties

De Leukste dingen om te doen op Schiphol (als je toch moet wachten)

parkeren op schiphol

Als eerst

Ten eerste is het belangrijk om veilig aan te komen op Schiphol en al je spullen bij je te hebben. Bij aankomst of na het inchecken is het handig om dit te controleren. Heb je je koffers bij je? Paspoort en vliegtickets? Voor de reis is het handig om te kijken of je je auto kan parkeren op Schiphol.

Museum

Als alles compleet is is het tijd om de leuke dingen te doen en te bekijken. Op Schiphol heb je een dependance van het Rijksmuseum. Hier zijn tien schilderijen van Nederlandse kunstenaars te zien. Tevens is er geen toegangskaartje nodig. De dependance is gratis om te bezoeken.

Park

Als je van de natuur houdt is het wellicht fijn om de airport natuurpark te bezoeken. Het lijkt er op een gewone park met vlinders en fietsers.

Boottocht

Het klinkt misschien raar een boottocht maar het is mogelijk. Voor reizigers waarbij een tussenstop langer dan 3 uur duurt kunnen zij met de bus naar het centrum worden gebracht en een boottour maken door de grachten van Amsterdam. Volwassenen betalen €39,50 per ticket. Een goede manier om veel van Amsterdam te zien in een kleine periode.

Andere activiteiten

Ben je moe bij aankomst of tijdens een tussenstop? Dan kan je gebruik maken van een massage op Schiphol. Dit kan op een elektrische massagestoel die op meerdere spots op Schiphol te vinden zijn. Of via een echte masseur die op Schiphol je nog een heerlijk relaxt moment kunt geven.

Ook kun je er vliegtuigspotten langs de polderbaan en de buitenvelder baan. Hierbij is het van dichtbij goed te zien hoe de vliegtuigen opstijgen en landen. Dit trekt altijd veel bekijks. Ook kan je buiten Schiphol vliegtuig spotten. Als je ingecheckt bent is dit alleen niet zo handig, de douanezone verlaten is namelijk verboden of kost extra tijd voor de beveiliging.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu