Travel
Geen reacties

De mooiste plekken van Azië

Azië, het contintent met zoveel vriendelijke mensen, zoveel kleuren, zoveel culturen en zoveel mooie plekken om te bezoeken. Er is voor ieder wat wils. Ben jij een backpacker of ben je meer van de luxe hotels? Hou je van luieren of doe je liever iets actiefs? Het kan allemaal!

Tropisch paradijs

De Gili eilanden zijn perfecte voorbeelden van hoe tropisch eilanden zou moeten zijn. Witte stranden, turquoise zee en de hele dag op blote voeten! Er zijn 3 Gili-eilanden, die gemakkelijk met een boot te bereiken zijn. Gili Trawangan is een eiland wat iets meer gericht is op de backpacker. Er zijn veel hostels, restaurantjes en er is een feestje hier en daar. Liever iets romantischer? Boek dan een resort op Gili Meno of Gili air!

Of heb je wel eens gedacht aan de witte stranden van de Thaise eilanden? Genoeg keuze! Op Koh Pha Ngan kun je bovendien ook nog een dansje wagen op het full moon festival. Accommodaties voor alle soort reizigers!

Mooiste treinreis ter wereld

De treinreis van Ella naar Kandy in Sri Lanka wordt één van de mooiste treinreizen ter wereld genoemd. En terecht! 200% de moeite waard tijdens jouw rondreis in Sri Lanka!  De enorme groene theeplantages in de bergen, afgewisseld met vrouwen die in kleurrijke gewaden op de stations en over de rails lopen, het is een ervaring die je niet meer vergeet.

Ankor Wat

Azië heeft ontelbaar veel tempels. De mooiste daarvan vind je in Cambodja: Ankor Wat. Voor een bezoek aan dit immense tempelcomplex kun je één of meerdere dagen uittrekken. Een stukje historie wat je eigenlijk niet mag overslaan en het wordt dan ook niet voor niets een wereldwonder genoemd. De chauffeur van de tuktuk kan je de mooiste plekjes laten zien.

Bromo vulkaan

Het is vroeg opstaan als je de Bromo vulkaan op Java gaat beklimmen. Een muts kan geen kwaad, want het is flink koud zo vroeg in de ochtend. Maar als je de zon langzaam op ziet komen, dan weet je waarvoor je het allemaal gedaan hebt. Genieten!

Inspiratie opdoen in een online magazine is dé manier om alvast even weg te dromen naar dat ene mooie plekje aan de andere kant van de wereld!

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu