Geen categorie
Geen reacties

Dit moet je niet vergeten als je gaat kamperen

Het is weer vakantieperiode. Dat betekent dat we massaal onze spullen pakken en naar andere delen van de wereld trekken. Echter is het dit jaar allemaal net iets anders door de coronacrisis. Niet elk land is goed toegankelijk en niet in elk land wil je op dit moment zijn. Hierom gaan we steeds vaker op vakantie in ons eigen land. Misschien iets minder leuk, maar wel verstandiger. Zo zijn we dichter bij huis als er iets aan de hand is en weet je zeker dat je niet ergens vast komt te zitten of bij terugkomst 2 weken in quarantaine moet. Of je nou op vakantie in eigen land gaat of in een ander land, je neemt vrijwel dezelfde spullen mee. Voornamelijk wanneer je gaat kamperen zal je veel bagage meenemen. In dit artikel benoemen we een aantal spullen die je niet moet vergeten als je gaat kamperen.

Spelletjes

Op een camping zit je ’s avonds vaak met z’n alle gezellig bij de tent. Het is dan wel leuk als je iets te doen hebt. Op vakantie worden veel boeken gelezen, maar ook veel spelletjes gespeeld. Nu moet je niet de hele spelletjeskast meenemen, maar een pakje kaarten en een (klein) bordspel zijn altijd leuk om te doen op vakantie. Ook voor onderweg doen kruiswoordpuzzels het vaak goed. Een lange rit kan saai worden, op deze manier vliegt de tijd en het is ook nog eens heel leuk om te doen. Althans wanneer je uit de puzzels komt. Vaak weet je net niet alle antwoorden. Maar gelukkig kan je deze crossword clues eenvoudig opzoeken op het internet.

Tafel en stoelen

Het lijkt vanzelfsprekend maar het is toch iets wat nog vaak vergeten wordt omdat het zo vanzelfsprekend is. Een camping tafel en voor iedereen een stoel. Deze nemen de meeste ruimte in beslag in de auto wanneer je op vakantie gaat. Kijk dus goed rond naar een praktische tafel en stoelen zodat je genoeg ruimte in de auto overhoudt voor andere spullen. Er zijn namelijk heel wat spullen die je niet thuis kan laten als je gaat kamperen.

Openers

Wat veel vergeten wordt, maar toch altijd wel nodig is, is een opener. Hierbij kan je denken aan een blikopener maar ook een flessenopener. Als je gaat kamperen is het handig om altijd wat eten vanuit huis mee te nemen. Hierbij kan je denken aan eten dat lang bewaard kan worden en niet gekoeld hoeft te worden. Vaak kom je dan uit bij eten uit blik, waarbij een blikopener nodig is. Ook voor een flesje bier is een opener nodig. Altijd handig om mee te nemen dus!

Zaklamp

Als je gaat kamperen moet je er aan geloven: niet naar je eigen wc, maar een gedeelde wc in een toiletgebouw. Dit betekent dat je niet alleen overdag, maar ook ’s nachts de camping over moet als je naar het toilet moet. In dit soort gevallen heb je een zaklamp nodig, het is namelijk niet overal altijd even goed verlicht op een camping. Ook wanneer je gaat slapen en nog iets moet zoeken in de tent heb je een zaklamp nodig.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu