Geen categorie
Geen reacties

Hotel tip van de week: ‘The Clock Tower’ in Weesp

Hotel tip van de week: ‘The Clock Tower’ in Weesp

Zo nu en dan kom je een pareltje tegen en deze week bevindt deze parel zich geheel in eigen land. The Clock Tower is gevestigd in de oude Sint-Laurentiuskerk in Weesp. Van deze oude origine is echter weinig te merken in de luxe suite waarbij het interieur rechtstreeks van je favoriete Pinterest bord komt. Reden genoeg om een keer een bezoek te brengen aan Weesp dat ook wel bekend staat als ‘Klein Amsterdam’. Geniet van de gezellige pleintjes met bruine cafés en de oude karakteristieke gebouwen. 

Geschiedenis van de ‘The Clock Tower’

De geschiedenis van The Clock Tower gaat terug naar 1876 toen de Sint-Laurentiuskerk werd gebouwd. Hoewel de kerk in 1951 nog is gerenoveerd vond de laatste kerkdienst plaats in 2014 nadat de kerk wegens slechte fundering gesloten moest worden. Nadat een deel van de kerktorenspits in 2016 neer ging wegens een hevige brand is de toren twee jaar later herbouwd en teruggeplaatst. De drie bronzen klokken zijn uit de klokkenkamers geheven en hebben ruimte gemaakt voor de prachtige hotelsuite van The Clock Tower. 

De suites van de ‘The Clock Tower’

Een verblijf vol authentiek, luxe en comfort is gegarandeerd tijdens een verblijf in The Clock Tower suite. De suite is voorzien van een groot tweepersoonsbed, loungebank en gevulde minibar. Daarnaast heeft de suite een luxe badkamer met ligbad en een dubbele douche, kortom alle benodigdheden voor een romantisch nachtje weg in een prachtige Weesp. 

Ben je benieuwd naar een overnachting in een suite van The Clock Tower? Bekijk de website voor meer informatie.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu