Travel
Geen reacties

Wat is onmisbaar voor je vakantie

creditcard aanvragen

Een Creditcard

In Nederland en het buitenland worden en verschillende creditcards gebruikt bij zowel online betalingen als pin betalingen. Veel Vakantiegangers beginnen een creditcard aan te vragen vanwege de voordelen zoals de verminderde kooprisico van je producten.

Meest gebruikte creditcards

De meest gebruikte creditcards in Nederland zijn de Visa World Card en de Mastercard. Onder deze creditcards vallen banken als ING die de creditcards verstrekken.

Het voordeel voor het gebruik van een creditcard is de garantie die je hebt tijdens en na de koop. Je krijgt namelijk een extra garantieperiode, vaak langer dan bij de koopovereenkomst is afgesproken.

Paspoort

Uiteraard is het logisch dat je je paspoort niet vergeet tijdens je vakantie of kwijt raakt. Die heb je namelijk nodig om de douane door te komen. Mocht je op een één of ander reden toch je paspoort vergeten zijn dan kan je bij de douane een tijdelijke paspoort aanvragen. Deze kun je gebruiken om je terug te reizen en om in Nederland weer een nieuw paspoort aan te vragen.

Vliegtickets

Om te reizen met de vliegtuig heb je uiteraard je vliegtickets nodig. Vergeet je deze of heb je het niet bij je dan kun je niet reizen. Tegenwoordig zijn er verschillende manieren om een vliegticket mee te nemen. Sommige printen de tickets uit maar je kunt hem ook op je mobiel laten zien, hier zit namelijk een boekingsnummer op.

Koffers

Het is uiteraard handig om je koffers mee te nemen. De benodigde spullen zoals je onderkleding en toilet spullen zijn onmisbaar tijdens je vakantie. Om al je koffers bij elkaar te houden worden ze ook wel gemarkeerd. De een doet dit met een blauwe stip of een knoop met een gekleurde doek. Zo zijn je koffers makkelijk te herkennen voor als je ze weer terug wilt bij je aankomst. Alles compleet en bij je? Vergeet dan niet te genieten van je vakantie, daar zijn ze namelijk voor!

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu