Travel, Vakantie
Geen reacties

Boek een sportieve vakantie

Voor veel mensen is de jaarlijkse vakantie de periode waarin het minst aan sport wordt gedaan. Dit is natuurlijk hartstikke zonde omdat dan een deel van je geboekte vooruitgang verdwijnt. Gelukkig kun je in de vakantie ook andere dingen doen dan alleen maar aan het strand liggen. Hier een aantal tips voor een sportieve vakantie.

Marathon

Veel mensen boeken een reis naar het buitenland om daar mee te doen aan een marathon. Op deze manier zie je nog eens iets van de wereld en blijf je tegelijk topfit. De reis hoeft natuurlijk niet alleen maar in het teken te staan van de marathon. Als je bijvoorbeeld mee gaat doen met de marathon van New York is dat goed te combineren met een topvakantie. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een roadtrip te maken door Amerika en dat af te sluiten met de marathon. Een marathonreis vergt wel een hoop zelfbeheersing. De verleiding is op vakantie namelijk vaak heel groot om bijvoorbeeld ongezond te eten of net iets te veel te drinken.

Trainen

Het is wel belangrijk om voordat je op reis gaat goed te trainen. Je kunt natuurlijk zonder training de marathon niet uitlopen. Het is vooral belangrijk dat je op tijd begint met de training voor de reis. Het is onmogelijk om met een korte training een mooi resultaat te halen met de marathon. Dit is natuurlijk voor een groot deel afhankelijk van de voeding die je binnenkrijgt. Het is daarom heel belangrijk om jezelf te beheersen op vakantie. Ook als je op vakantie bent is het belangrijk om je conditie bij te houden. Probeer daarom elke dag in elk geval een stuk hard te lopen. Het is verstandig om dat op een vast moment op de dag te doen. Op deze manier heb je nog een beetje ritme op vakantie.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu