Travel
1 reactie

Op vakantie naar Curaçao

Tips vakantie Curacao

Dit keer gaan we het hebben over op vakantie naar Curaçao. Curaçao is een van de ABC-eilanden gelegen in het Caribische gebied. Wie aan Curaçao denkt, denkt aan de parelwitte stranden met de mooie blauwe wateren. In deze blog nemen we je onder andere graag mee in de hotspots van Curaçao en laten wij je kennis maken met de in en outs van dit prachtig eiland.

Vakantie Curaçao boeken

Een vakantie Curaçao boeken kan het beste 11 weken van tevoren dit zal je enorm veel geld besparen. Vanaf Amsterdam kan je met KLM of TUI vliegen, met een vliegtijd van ongeveer 9,5 uur.

Tips vakantie Curaçao

Hierbij geven wij diverse tips voor de vakantie naar Curaçao. Zoals eerder aangegeven staat Curaçao bekend om de prachtige stranden en haar mooie wateren.

Klein Curaçao

Klein Curaçao is maar op één manier te bezoeken en dit is door middel van een verzorgde boottrip. Dit strand is een van de mooiste stranden ter wereld. Het is een onbewoond eiland met een parelwit en natuurlijk strand. Verder is het water kristalhelder en zijn er prachtige schildpadden te bewonderen.

Luxe stranden van Jan Thiel, Cabana & Mambo

Hier kan je de luxe vinden van Curaçao, om te relaxen op het strand met een bedje en wat cocktails en eten. Persoonlijk vind ik dit een van de mindere stranden van Curaçao qua uitstraling.

Grote Knip

De Grote Knip zorgt voor een gevoel van Caribische oase. Het witte strand en turquoise wordt omringd door de groene heuvels.

Dit zorgt voor een adembenemend uitzicht. De Grote Knip is te vinden in het westen van het Eiland.

Must do’s Curaçao:

Snorkelen

Snorkelen is een must do wanneer je naar Curaçao gaat. In de verschillende wateren zijn prachtige vissen te vinden.

De diverse stranden bezoeken

Zoals hierboven aan gegeven heeft Curaçao meerdere prachtige stranden, ga dus ook zeker langs de diverse stranden en beperk je niet tot maar één strand.

Pastechi

Pastechi dit is een typische snack uit de Antillen en ook echt het proberen waard.

 

Meest recente blogs

1 reactie. Reactie plaatsen

Lorem ipsum dolor et qui, Vivamus moriendum est. Si vi pacem para bellum, Veni, vidi ,vici. Ad astra per espera et acta non verba.
Aut viam inveniam aut faciam.
Carpe vino.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu