Travel, Vakantie
Geen reacties

Tip: een prepaid herlaadkaart voor op je volgende vakantie

prepaid herlaadkaart

Tijdens een vakantie willen de meeste mensen bereikbaar blijven voor vrienden, familie en andere belangrijke zaken. Tegenwoordig zijn abonnementen in de gehele Europese Unie geldig, waardoor je dezelfde belminuten, sms’jes en internet bundel kunt gebruiken. In het buitenland gaat vooral het internet er vaak sneller doorheen dan in Nederland. Het kan daarom verstandig zijn om een prepaid herlaadkaart met internet bundel te kopen, zodat je volop kunt internetten zonder je zorgen te maken over het aantal MB’s of de kosten.

Buiten de Europese Unie

Buiten de Europese Unie lopen de tarieven van de meeste providers enorm op. Je betaalt een hoop geld per MB en ook belminuten in het buitenland zijn prijzig. Een lange vakantie kan daardoor leiden tot een hoop extra kosten achteraf. Er zijn diverse prepaid oplossingen te vinden. Zo kun je de prijzen van verschillende aanbieders vergelijken voor het land van jouw bestemming. Bij een lange vakantie kan dit al gauw enkele tientallen euro’s besparen. Wanneer je veel internet is een wereldwijde datakaart wellicht interessant. Met deze prepaid datakaart kun je wereldwijd enorm goedkoop internetten.

Binnen de Europese Unie

Ook binnen de Europese Unie is een prepaid simkaart interessant. Net als voor buiten de EU heb je een datakaart voor binnen de EU. Met deze kaart kun je internetten vanaf €0,01 per MB. Stukken voordeliger dan MB’s die buiten je huidige bundel vallen. Simkaarten van bepaalde providers zijn vaak stukken voordeliger dan reguliere providers. Zo biedt Mobile Vikings verschillende bundels wanneer je voor een bepaald bedrag oplaadt. Daardoor ben je extra voordelig uit.

De keuze voor een herlaadkaart

Bij het inschatten voor het aantal belminuten, sms’jes en MB’s kun je jezelf een aantal vragen stellen. Hoeveel belminuten heb ik nodig, hoeveel sms’jes verstuur ik en wil ik internetten via mobiel internet? Op basis hiervan kun je een weloverwogen keuze maken voor één van de providers die prepaid herlaadkaarten aanbieden.

 

 

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu