Travel
Geen reacties

Tips voor een vakantie in het prachtige Cuba

vakantie Cuba

Tips vakantie Cuba? Je leest het hier!

 

Je bent aan het overwegen om op vakantie te gaan naar Cuba of je hebt niet al te lang geleden jouw vliegtickets geboekt. In beide gevallen wil je optimaal voorbereid zijn en weten wat je allemaal kunt doen in dit tropische eiland. Het is verstandig om jouw activiteiten en je verblijf van tevoren te boeken. Cuba heeft namelijk op lang niet alle plekken internet, waardoor je niet overal last-minute kunt beslissen waar je naar toe wilt gaan. Hier lees je een aantal handige tips vakantie Cuba.

 

Op vakantie Cuba? Start jouw reis in het bruisende Havana

Veel vliegtickets naar Cuba zijn gericht op Varradero. Deze toeristische trekpleister is erg geliefd bij Amerikaanse toeristen en door de grote resorts ga je hier niet het echte Cuba beleven. Het is daarom aan te raden om deze plek over te slaan en een vliegticket naar Havana te boeken. Maak een autorit in een geweldige oldtimer, ontdek de lokale keuken, fotografeer de mest kleurrijke gebouwen en leer de fijne kneepjes van het salsadansen. Jouw vakantie Cuba begint écht goed in het bruisende Havana.

Breng een bezoek aan Pinar del Rio tijdens je vakantie Cuba

In Pinar del Rio kun je helemaal tot rust komen. Dit gebied is het tegenoverstelde van het bruisende Havana en hier kun je een bezoek brengen aan de beroemde vallei van Viñales. Bekijk met eigen ogen hoe de sigaar wordt gemaakt en waan je in en prachtig landschap. Ook hier vindt je vele kleurrijke huisjes en zie je de koloniale invloeden duidelijk terugkomen.

Een van de belangrijkste vakantie Cuba tips

Zoals je las, heb je lang niet overal in Cuba toegang tot internet. Dit maakt het tot een van de belangrijkste vakantie tips. Zorg ervoor dat je een hotel boekt met WiFi of koop een kaartje met data in Havana. Om optimaal voorbereid te zijn, is het verstandig om jouw huurauto, navigatie en de accommodaties op voorhand te regelen.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu