Travel
Geen reacties

Vakantie naar Nieuw Zeeland

Camper huren nieuw zeeland

Wanneer je van natuur houdt dan is een vakantie naar Nieuw Zeeland zeker een aanrader! Het heeft een van de mooiste natuurgebieden over de hele wereld. Het is geen goedkope bestemming om naar toe te reizen maar wel een hele fascinerende bestemming. Camper huren Nieuw Zeeland is een keuze waar veel mensen voor kiezen! Dat is zeker ook terecht want met een camper kan je veel van het land zien. Er zijn verschillende aandachtspunten waar je rekening mee moet houden. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder!

 

De wegen

Waar je ook naar toe gaat in Nieuw Zeeland onderweg kom je van alles bijzonders tegen. Elke bestemming is mooi en je hoeft je zo niet te vervelen. Let hier wel op want je moet natuurlijk aan de linkerkant van de weg rijden, dit is op het begin altijd even wennen. In het algemeen zijn de wegen goed en kan je gemakkelijk overal doorheen rijden. Je moet je daarbij niet vergissen in de afstanden, op papier kan een afstand klein lijken maar op veel smalle wegen mag je maar 60 km/uur rijden. Dit zorgt ervoor dat het soms langer blijkt te duren dan verwacht.

 

Welke maand?

Wanneer je een verre reis gaat maken dan wil je natuurlijk het meest perfecte tijdstip kiezen, voor Nieuw Zeeland is dat de maand februari. In deze maand is het nog steeds zomer maar de vakantie van kinderen in Nieuw Zeeland is voorbij en dat betekent dat het veel minder druk is. De prijzen van de accommodaties liggen ook wat lager en dat is meteen mooi meegenomen.

 

Reistijd

Een roadtrip in Nieuw Zeeland moet je sowieso een maand rekenen om alles te kunnen zien. Als je kijkt naar je tijdsplanning moet je inschatten dat je 2/3 op het Zuidereiland bent en 1/3 op het Noordereiland. Een tip is om van het noorden naar het zuiden te rijden, dit is namelijk de mooiste route. Met een camper op avontuur is altijd een goed idee! Je moet ervoor zorgen dat je bij een goede verhuurder zit. Travelhome camperreizen is hiervoor zeker een goeie om je camperreis zo soepel mogelijk te laten verlopen!

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu